Möt Theodor Eriksson

publicerat i ♥Allmänt, ♥Theodor;
 Det är en sådan sjuk känsla man känner nu, vad jag avgudar den här lilla varelsen.
Tänkte skriva lite kort om förlossningen nu. Vattnet gick 03:45 den 10 oktober (BF), vi ringde förlossningen och de sa åt mig att gå och lägga mig igen och sen återkomma när vi hade fyra minuter mellan värkarna, det tog väl dock cirka fem minuter sen var det bara två minuter mellan värkarna så då var det bara att åka mot Falun. 
Vi kom in då var jag öppen 4cm så då skulle jag vila tills dess att jag var helt öppen, det tog inte lång stund innan de kändes som att jag höll på att dö och vips så var jag helt öppen så det var bara att köra på. 
Både jag och Marcus är nog överens om att det är det värsta och det bästa vi vart med om. 
Klockan 11:46 så kom lilla Theodor till världen, 51cm lång och vägde 3280g. Både jag och Marcus var helt slut, jag fick sys sen fick vi lite bubbel att fira med och mackor. Efter några timmar blev vi flyttade till BB, vi hade en jättemysig kväll och vi vela inte sluta titta på vårt lilla underverk. Amningen fungerade bra på en gång från start. Dagen därpå fick vi träffa doktorn, allting såg bra ut och vi blev flyttade till patitenthotellet istället. Vi fick sova några timmar men det var väldigt svårt att slappna av. På måndagen hade vi en till läkarkoll, allt såg så bra ut så då fick vi bege oss hem. Marcus tyckte det var nerövst att köra men det gick så bra så. Sen kom mormor, morfar, farmor och farfar å hälsade på.

Bild från fredagen (dagen innan han kom) så två veckor sedan idag.